MC SERVERE

Serveren kører på Debian 10 / 64bit / JAVA9 / SSD / - med AMP kontrolpanel installeret.

"SLEEPING" servere bruger omkring 1-2 min til at vågne op efter at du har klikket på servernavnet i minecraft klienten. Bare "refresh" indtil den lyser "online".

Latency til Frankfurt er omkring 25ms fra en god ISP.


JAPPDK-MC (sleeping) [Survival Vanilla]

  • mc.faftech.dk:25565

DAPPDK-MC (sleeping) [Survival Vanilla]

  • mc.faftech.dk:25566

FAFDK-MC (sleeping) [Creative CPH]

  • mc.faftech.dk:25567

JAPPDK-MC (online) [Fossils and Archeology Revival - Forge 1.12.2]

  • mc.faftech.dk:25568

Kontrolpanel AMP admin: https://mc.faftech.dk

Sådan ser det ud:

CubeCoders/AMP
Issue tracking and documentation for AMP. Contribute to CubeCoders/AMP development by creating an account on GitHub.

Hosted hos "Digital Ocean" i Frankfurt, Tyskland. Lige nu har jeg allokeret 3GB RAM til serveren og er det ikke nok så opgradere vi den til 4GB eller mere. Serveren kører på SSD og har en Xeon(R) CPU E5-2650 v4 @ 2.20GHz(1C/1T). Digital Ocean er ikke den billigste udbyder, så mon ikke pris og kvalitet hænger sammen?...1C/1T lol håber dog I/O er bedre. Vi har ikke haft et eneste udfald hos Digital Ocean, hvilket ikke kan siges om Hetzner som så mange andre bruger til deres servere, deres netværk og spam indefra grrr, jeg er dog alligevel fristet til at prøve en Hetzner på 8GB for at se om der er forbedringer da det er flere år siden jeg sidst havde en server kørende hos dem.

Serveren er en Debian 10 Linux med AMP installeret. AMP erstatter McMyAdmin2 som vi har en professional license til. AMP er opfølgeren til MCMA2 også kaldet McMyAdmin3. Hvis serveren kører stabilt så køber vi yderligere en license til McMyAdmin3 Pro "native" og vi kan have flere AMPs installeret på flere servere og lave load-balancing, fallover, mm.

Planen er, på sigt, at oprette en proxy, som Bungeecord, Velocity eller Waterfall. Vi vil fortsætte med Paper Spigot som backend, da den kører bedre end de andre, men vi vil sætte en proxy foran serverne, hvilket kan have sine fordele mht styring, plugins og sikkerhed. Dette setup kræver dog mere RAM og mere CPU, ergo "vores helt egen fysiske server".

Vi tester AMP og ser om det kan bruges seriøst, det virker umiddelbart fint og ser godt ud og supporten er online 24/7. Ret cool pakke som udvikles aktivt :) - er specielt glad for "sleeping" funktionen, som giver den aktive MC server ro til at arbejde.

Todo:

  • proxy frontend
  • lobby server
  • portal transport fra Lobby til JAPPDK, DAPPDK og FAFDK
  • minigame servers
  • personlige-custom-mini-servere forbundet til Lobby

Vi har også et par minecraft servere installeret på en Docker lokalt her i Ørestad, men serverens hardware er ikke helt up-to-date og der kan forekomme lag fra den SATA HDD som er installeret som system-disk. Docker kører forskellige hjemmesider helt fint, som denne side du læser lige nu, men når det kommer til minecraft og I/O så holder den ikke helt til presset, der skal helt klart NVMe SSD og en hurtig Bus til, som PCIe. Systemet kan dog bruges nogenlunde tilfredsstillende, men vi presse den lidt med et par spændende plugins og har en del andre Dockers kørende samtidigt, så presset kan variere på både CPU og I/O og give forsinkelser her og der, da maskinen ikke er en hardcore server model.

MC på Docker er slukket og kan tændes på opfordring.

Arbejder på at bygge en kraftigere server, helst meget støjsvag :|. - kommer snart en Linux KVM Server til AMP virtualisering. Vil gerne op på en nyere AMD Ryzen CPU med +256GB ECC RAM, dog MAX 120W.

ISP til serveren i Ørestad er Fibia og vi har rigeligt med båndbredde :)

HAPPY GAMING!

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.